Hoppets Röst | Logga in

Brevkurser

Dela

Daniels bok

Daniels bok anses av många vara en "svår” bok. Inte om Du låter Bibeln förklara sig själv! Här får Du nycklarna till att förstå de konstiga symbolerna i Bibelns profetior! Profetiorna räcker ända in i vår tid!.

Kort översikt över “Evighetsljus”, vår kurs om Daniels bok i Bibeln

Det är ganska förvånande att så många som säger sig vara kristna, inte har studerat vare sig Daniel eller Uppenbarelseboken i Bibeln. Kan det bero på att vi befinner oss i en andlig kamp – där Guds motståndare inte vill att vi skall bli informerade om vad Han sagt om framtiden? 

I Talmudic Law, sid. 978, Stycke 2, rad 2 står det: „Må benen i handen och benen i fingrarna ruttna och vittra bort på den som vänder sidorna i Daniel 9:24-27, i avsikt att räkna ut de tider som nämns där, och må minnet av honom tyna bort från jordens yta för evigt”

Varför har man uttalat ut en sådan skarp förbannelse om det inte ligger ”sprängstoff” i resultatet av uträkningen? Sanningen är ju, att när man gör beräkningen av de tider som nämns i Daniel, blir det tydligt att Jesus är den utlovade Messias och därmed finns det inte längre något skäl för judendom som religion.

 

ANMÄLAN TILL BREVKURS